Декорация на стъклени бутилки

| June 29, 2012 | Reply

Във всеки дом има предмети, които вместо да бъдат изхвърлени, могат да се използват повторно и да се превърнат в атрактивна добавка към декорацията на жилището. Например, някои хора виждат изкуство в изработване на уникални неща от хартия, други използват стара прежда за изработване на различна украса. Всяко нещо може да бъде подобрено и да му се придаде естетика. Това в ежедневието може да се превърне в хоби, а с течение на времето и в практика.

Интересни, оригинални и практични идеи можете да приложите и върху стъклени бутилки. За тяхното преобразяване използвайте различни видове технологии за декорация: релефен контур, декупаж, декорация с кожа, с дарове от морето и др. Декорацията на бутилката е лесна и осъществима идея, която можете поднесете по много интересен и различен начин. Например като подарък за годишнини, рождени дни, по български обичаи за наздравици и т.н.

При декориране на бутилки с бои е добре да използвате цветове, които са ярки, наситени и с релефно изображение. Освен с бои, друга лесна и интересна декорация е с помощта на хартия. Хартията може да бъде обикновена, гланцирана или дори може да използвате тапет. За да получитре по-голям ефект, е добре тя да бъде с различна степен на прозрачност и плътност.

Докарация на стъклени бутилки

Три бутилки от личната колекция

Създадено, нещо толкова лесно и непринудено, всъщност може са се окаже много оригинално и красиво и да внесе свежест в дома ви или да зарадва близките ви хора.

Category: Design, Fun

About the Author ()

Leave a Reply